5 TEMEL UNSURLARı IçIN YANGıN MERDIVENI KAPıSı

5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Blog Article

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yöreının belirtik olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı Elbette Takılır? Her binanın mevla başüstüneğu yer ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu hava can kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Ivedi çıkış bapları, bir yangın veya sair evgin durumlar sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde binadan çıkmak karınin kullanılabilir olmalıdır. Yerinde oylumluliğe mevla olmalıdır.

Yangın vakaları birçok konstrüksiyonda en kesif karşılaşılan ve tehlikeli tehlikelere racon harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması fakatçlanır.

Projeye en uygun Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı muhik kolayca oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısının kilitleri, menteşeleri ve sair parçaları periyodik olarak denetçi edilmelidir. Yangın bapsı ayrıca, her yıl en az bir misil muayene edilmeli ve test edilmelidir.

Yangın simultane bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğruca orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması muhtevain kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın ve acil konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da ifade edilen bu cenah bazı modellerde alışılagelen kapı koluna emsal. 

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel pozisyon önlemi olarak Yangın yangın kapısı yönetmeliği Bapsı kullanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Report this page